fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Digitalizacija celokupne dokumentacije

Šta podrazumeva digitalizacija?

 

Pod digitalizacijom se podrazumeva prenošenje celokupne dokumentacije jednog preduzeća u elektronski oblik. Svrha i cilj elektronskog dokumenta jeste:

 

·        Izbacivanje iz upotrebe papirne dokumenatacije

·        Lakše upravljanje podacima

·        Brže pretraživanje podataka

·        Efektivnije poslovanje svih poslovnih procesa

 

Elektronska arhiva

 

         Celokupna dokumentacija se skladišti na jednom mestu u elektronskom obliku, a to je elektronska arhiva. Tako uskladištena dokumentacija je trajno sačuvana.

 

Bezbednost

 

Sva dokumenta se nalaze na serveru (hard disku) i dodatno se režu na nekoliko medija (CD), tako da ne postoji opasnost od gubitka dokumenta. Čak i u slučaju nepogoda, kao što su požari i poplave, originali se čuvaju i uvek se mogu vrlo brzo povratiti, što je veoma značajno za nastavak rada preduzeća bez dužeg prekida.

 

Besplatna aplikacija za pretraživanje i upravljanje dokumentacijom

 

        Uz digitalizaciju papirnih dokumenata, dobijate besplatnu aplikaciju koja pruža brzo i lako pretraživanje dokumenata prema zadatim parametrima, kao i mogućnost upravljanja dokumentacijom i podacima.

 

Zašto EDOPS?

 

         EDOPS tim je jedini na tržištu koji uz digitalizaciju, daje sopstvenu aplikaciju pomoću koje preduzeće može brzo i lako pretraživati sve podatke. Aplikacija se može nadograđivati u skladu sa rastućim potrebama preduzeća tj. mogu se dodavati i drugi moduli i funkcije. Nakon digitalizacije predhodno nastalih dokumenata, preduzeće može samo da prevodi novonastalu papirnu dokumentaciju u elektronski oblik, uz pomoć aplikacije i obuke korisnika aplikacije.

 

     

                    

 

 

 

 

 

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search