fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

EDOPS Messenger

EDOPS Messenger

Preduzeća, kao i zaposleni u njemu, svakodnevno koriste razne aplikacije kojima razmenjuju poruke, odnosno podatke koje su od velikog značaja za preduzeće. Iako je njihova korist nemerljiva, one mogu prouzrokavati razne vrste malverzacija i odliva sadržaja i podataka izvan preduzeća. Prisup podacima koji se razmenjuju putem aplikacija koje već postoje na tržištu imaju ne samo korisnici, već i administratori tih aplikacija, kao i druga lica koja podatke koriste u razne svrhe, poput analize.

U skladu sa potrebama klijenata, EDOPS tim je razvio sopstvenu aplikaciju EDOPS Messenger, koja je namenjena isključivo za komunikaciju unutar preduzeća.

 

Ko ima pristup podacima u EDOPS Messenger-u?

EDOPS messanger aplikacija za razmenu poruka je osmišljena tako da pristup podacima imaju samo administrator (rukovodilac u preduzeću) i zaposleni. Kada je reč o zaposlenima, možemo reći da nemaju ni svi zaposleni pristup bas svim podacima, već im se dodeljuje pravo od strane administratora kojim oni mogu imati uvid u razmenu sadržaja koji je relevantan za deo njihovog poslovanja.

 

Razmena sadržaja

EDOPS Messenger mobilna aplikacija prvenstveno služi za razmenu tekstualnog sadržaja u vidu raznih obaveštenja. Pored tekstualnog, u okviru aplikacije se mogu razmenjivati i drugi formati poput doc; pdf; jpg; png; avi i ostalih.

 

Sektori kao sobe

Unutar EDOPS Messenger-a, mogu se formirati sobe (grupe ljudi koji mogu međusobno razmenjivati poruke). Sobe se formiraju na osnovu zajedničkog posla/projekta određene grupe zaposlenih. Svaki sektor ima svoju sobu u okviru koje zaposleni u tom sektoru mogu razmenjivati poruke samo sa zaposlenima iz istog sektora i one nisu vidljive ostalim delovima preduzeća. Sobe ne mogu formirati zaposleni, već to pravo imaju isključivo administratori tj. rukovodioci. 

 

Oglasna tabla

Pored formiranja soba i komunikacije zaposlenih unutar njih, kao i komunikaciju između pojedinačnih korisnika, kreirana je i oglasna tabla. Ona služi za postavljanje obaveštenja o zadacima, događajima, zaduženjima i drugim obavezama. Pristup oglasnoj tabli nije ograničen na određene korisnike unutar preduzeća, obzirom da se tu nalaze informacije od opšteg značaja za celokupno poslovanje preduzeća.

 

Bezbednost sadržaja

Sadržaj koji se razmenjuje u EDOPS Messenger-u ne može se zloupotrebiti od strane trećih lica, niti se koristiti u svrhu analize lica koji su kreirali aplikaciju. Sav sadržaj ostaje u aplikaciji i služi isključivo u svrhu poslovanja preduzeća. To je najveća prednost ove aplikacije u odnosu na druge sličnih karakteristika. 

 

Integracija EDOPS Document Office-a i EDOPS Messenger-a

EDOPS Messenger se može povezati sa svim modulima informacionog sistema EDOPS Document Office. Ova integracija je važna, jer pruža posebne pogodnosti. Pored međusobne komunikacije između zaposlenih, postoji i atomatizovana komunikacija informacionog sistema EDOPS Document Office i aplikacije EDOPS Messenger. U EDOPS Document Office-u, postoje zvučna i tekstualna obaveštenja ili tzv. alerti koji se uključuju onda kada treba da obaveste o nekom događaju ili zadatku koji treba biti izvršen (npr. primljena je fakutura, molimo Vas validirajte). Međutim, ukoliko se nalazite izvan preduzeća, ova mogućnost se može koristiti samo ukoliko pored sebe imate računar, internet i instaliran EDOPS Document Office. Klijenti se, usled sve bržeg razvoja savremenog poslovanja i rada na terenu, često nalaze u situaciji da nemaju predhodno navedene uslove, a samim tim i sva obaveštenja koja stižu nisu u mogućnosti odmah da pogledaju. Kreiranjem aplikacije EDOPS Messenger, obaveštenja koja stižu u sistem se automatski prosleđuju u aplikaciju i to u tačno određenoj sobi, oglasnoj tabli ili konkretnom korisniku. To je način da se u potpunosti eliminiše problem nedostupnosti informacija.

 

Kome je potreban EDOPS Messenger?

EDOPS messenger je aplikacija koja je potrebna, kako kompanijama koja već koriste EDOPS Document Office, a u cilju potpunog eliminisanja problema nedostupnosti dokumentacije, tako i preduzećima koja koriste druge softvere u svom poslovanju, obzirom da se EDOPS Messenger može integrisati i sa drugim softverima ili se može koristiti potpuno samostalno u cilju sprečavanja odliva informacija izvan kompanije.

 

Zašto odabrati EDOPS?

 

  • Više od 15 godina iskustva
  • Program se može koristiti na bilo kom jeziku
  • Garancija kvaliteta kroz konstantnu podršku
  • Obuka korisnika
  • Profesionalna tehnička podrška 24h
  • Mogućnost naknadne integracije sa drugim modulima

 

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako aplikacija funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

 

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search