fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

EDOPS Solutions

EDOPS Solutions je kompanija koja prepoznaje potencijal domaćih preduzeća i pruža punu podršku ka njihovom razvoju i dostignućima svetskih kompanija. EDOPS tim iza sebe ima više od 15 godina iskustva u radu na razlićitim projektima u Srbiji, ali i u inostranstvu. 

Svi zaposleni su visokoškolski obrazovani, poseduju veliko iskustvo na razvoju i implementaciji informacionih sistema koji se prilagođavaju potrebama korisnika. Tokom rada, izvršene su integracije sa dosta drugih namenskih rešenja kao što su: Solidworks, Infosys program, PSIT program i drugi propratni namenski programi.

Priče naših korisnika

Image

Problemi u svakoj proizvodnoj firmi iz metalske industrije su skoro isti: mnogo repromaterijala koji su kabasti, nepravilno upravljanje istim i veliki procenat otpada, nepreglednost utrošenog materijala i njegove realne cene kao i nesistematizovano praćenje učinka radnika na nekom projektu. Zaključak je da nikad nisam znao koliko me košta neka hala kada sam isporučio i nisam imao realne informacije koje bih iskoristio u kalkulaciji za sledeću ponudu. Takođe, prilikom predprojektovanja hale, obično sam morao lično raditi i trošiti svoje vreme sa maksimalnom koncentracijom u proračunu.
U razgovoru sa Sašom Stamenović, izlagajući svoje probleme, shvatili smo da moramo nešto uraditi i da moramo napraviti takav program koji bi omogućio parametrizovano projektovanje tj. da ja mogu na lak i brz način preko parametara da ugradim svoje dugogodišnje iskustvo u program i da nakon toga, kalkulaciju za ponudu može raditi i osoba koja nema iskustva. Inžinjerski pristup problemu Edops tima kao i entuzijazam za novi matematički izazov, bili su okidač za razvoj programa.
Nakon sada već, dosta godina, uživam u radu u programu, program mi daje sve podatke da upravljam svojom firmom u svim njenim delovima i sa lakoćom širim proizvodni program.

Dragan Erdevik
Vlasnik i direktor Argus Inženjering d.o.o
www.argus-eng.co.rs

Image

Dokapitalizacijom preduzeća i promenom vlasničke strukture, u trenutku je došlo do nesagledivih problema u upravljanju podacima i izrada izveštaja je trajala dugo, podaci za izveštaje su uglavnom imali knjigovodstvene podatke koji su bili u domaćoj valuti. 

U tom trenutku uloga tehničkog direktora je bila “mač sa sve oštrice”. Bilo je potrebno sprovesti upravljanje svim resursima na mnogo višem nivou sa istim zaposlenima. Kako?
Za kratko vreme, bilo je dosta prezentacija poslovnih programa, a zaključak je bio: nešto mogu da pratim, a nešto ne mogu tj. sve se svodi opet na naknadnu obradu podataka u Excel-u.
Proizvodni program vrata i specifične karakteristike ove proizvodnje u određivanju normativa kao i supstituciji repromaterijala, puno ino dobavljača, ali i plasiranje proizvoda na strana tržišta, odnosno pregledi po različitim valutama i budžetskim linijama, komplikovana rabatna politika, te sopstveni transport i upravljanje istim, generisanje dokumenata na više jezika kako za dobavljače, kupce, špediciju, iziskivao je rad nekoliko ljudi, često i u dve smene.
U susret novom pristupu rada i znanju programera iz Edops-a, za 6 meseci intenzivnog zajedničkog rada, konfigurisali smo naše poslovne procese i uvezali tokove podataka. Sada poslovni program radi aktivnosti umesto operatera generišući na jednu komandu setove dokumenata.
Nesaglediv boljitak, a koji nije planiran, predstavlja uvođenje DMS sistema, arhiviranje cele poslovne dokumentacije, koja posledično jako puno štedi vreme i novac. Uvezivanje DMS sistema sa knjigovodstvenim programom, doprineo je ostvarivanju pojma “nemoguća misija je uspela”.
I jako je bitno napomenuti da je postprodukcija poslovnog sistema zapravo stvarnost i nužnost, izmene su lake i brze i u većini slučajeva ne zavise od verzije aplikacije.

Prvoslav Obradović
Supporta
www.supporta.rs

 

Image

Kada sam otvorila svoju firmu, pristupila sam poslu sa idejom da dam doprinos ulepšavanju okoline nekim urbanistički lepim detaljima i ispunim svoju viziju da naša Srbija bude lepša. Sve drugo što je bilo potrebno da bih realizovala ideju, bio je kamen spoticanja. Istraživanje tržišta, nalozi za projektovanje, rokovi za ponudu, slike koje moram dati zaposlenima u proizvodnji...Sve to je stvorilo mnoštvo dokumenata, nepreglednost.
S obzirom da firmom upravljam veći deo dana od kuće, teret realizacije proizvoda je bio veliki i iscrpljujuć.
U razgovoru sa Edops kompanijom, dobila sam odgovore da je moj problem rešiv i da mogu pratiti svoje saradnike putem zadataka, udaljeno im odobravati i da u proizvodnji mogu pratiti radne naloge i isporuku i da ne moram ponovo štampati slike.
S obzirom da nisam imala šta izgubiti osim svog vremena koje sam upravo gubila, verovala sam u boljitak i udružila pozitivnu energiju sa Edops-om.
Rezultat je laganim koracima bio bolji, vremenom su dolazile nove ideje u automatizaciji i rešavamo ih u hodu.
Granice za cilj su odraz naše slobodne volje, a ne otežavajuća okolnost praćenja u poslovnom softveru.
Preporučila bih svakom da realno sagleda svoje probleme, stavi ih na sto i zapita se da li može lakše, brže i jeftinije. To je za početak dovoljno za izazov implementacije poslovnog programa koji prati Vas, a ne Vi poslovni program.

Marijana Miljević Erdevik
Vlasnik i direktor Urbana oprema d.o.o
www.urbanaoprema.rs

Image

Biti pravnik u advokatskoj kancelariji veoma je zahtevan posao, traži dosta vremena za rad i analizu, uvek je borba sa vremenom i rokovima i svakodnevna pitanja su: ko je danas i gde na terenu, šta treba da uradim hitno, gde je dokument po kome radim neku radnju u postupku i sl.
Mene kao menađžera i pravnika, pored ovog interesuje ko, koliko i šta je uradio, da li je to što je uradio dobro i u skladu sa zakonom, da li je neko uzeo neki dokument iz predmeta koji nije njegov, kad ističu rokovi za žalbu, da li je primio uručenje...I na kraju, mesec i prođe, ali dolazi najlepši deo fakturisanje usluga koji je zapravo prava noćna mora. A onda početkom meseca i telefonski pozivi klijenata za pojašnjenjem fakture.
Promenio sam dosta namenskih softvera za advokatske kancelarije i svaki je imao neki problem, pa sam došao u situaciju da koristim istovremeno tri programa. I tada sam shvatio da na taj način ja ne mogu da funkcionišem.
Sasvim slučajno, saznadoh za EDOPS, tako ih zovem. Ispričao sam svoje probleme, oni iscrtaše tokove podataka, ja iscrtah svoje, crtali smo nekoliko puta i na kraju se rukovasmo u znak da sarađujemo i da ću dobiti program koji će mi obezbediti praćenje mog poslovanja baš takvog kakvo jeste.
Bilo mi je potrebno neko vreme da savladam sve alate koje ovaj program poseduje i sada sa zadovoljstvom smišljam poboljšanja, jer mi program fakturiše za nekoliko minuta i pravi specifikaciju sa taksativnim aktivnostima mojih saradnika uz fakturu.
Hvala Edops saradnicima na strpljenju da mi pojasne informacione tehnologije i primenu u procesima.

 

Andreja Nikolić, pravnik
Advokatska kancelarija Nikolić
www.advokat-nikolic.co.rs

PARTNERI

Godine rada na različitim projektima podrazumevale su integraciju i partnerstvo u cilju maksimalne prilagođenosti korisnicima i njihovim potrebama. Smatramo da je partnerstvo ključ uspeha, jer zajedno možemo više.

Client 1
Image
Image
Image
Image
logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search