fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

emFIN - Finansijski modul

Cilj postojanja ovog modula je upravljanje finansijama na najefektivniji način u smislu:

 • Ostvarenja što većih profita
 • Smanjenja troškova
 • Organizacija budžeta (budžetske linije)
 • Preciznih informacijama o kompletnim troškovima i prihodima
 • Mogućnost upravljanja celokupnim budžetom

 


 

fin111

Ulazne i izlazne fakture

U okviru emFIN - Finansijskog modula preduzeće vodi računa o svim ulaznim i izlaznim fakturama i sve podatke koji se na njima nalaze, unose se u sistem. Na taj način, u sistemu se automatski beleži svaki ulaz i izlaz, odnosno svi tokovi novca se prate preko sistema.

 

 

fin 22Obaveze plaćanja

Sve obaveze koje dospevaju za plaćanje su u sistemu integrisane sa očekivanim primanjima. To pruža mogućnost dobrog planiranja i organizacije koja bi podrazumevala da očekivana primanja pokriju obaveze koje dospevaju za plaćanje. Ukoliko niste u mogućnosti da trenutno izmirite obaveze, odnosno imate sredstva na računu, ali bi njihovo korišćenje moglo da utiče na nemogućnost isplate drugih obaveza, pali se lampica i zvučno obaveštenje, a obaveze koje bi zbog te isplate trpele štetu postaju crvene. 

 

fin33Valutni izveštaji

Sve fakture i duge obaveze imaju određenu valutu tj. datum plaćanja. Modul emFIN omogućava da se na osnovu podataka u sistemu, mogu brzom pretragom dobiti izveštaji o konkretnim kupcima i svim njihovim plaćanjima. Na taj način se može imati uvid o tome na koji način najčešće određeni kupac plaća, da li kasni sa plaćanjem i koliko, da li plaća avansno, koliki su popusti kojim tim povodom ostvaruje i td. 

 

fin 44

Budžetske linije

Budžet preduzeća je nekada teško dobro organizovati, pogotovo ako je celokupna količina novca na jednom računu. Sa tog računa treba izmiriti zarade zaposlenih, poreze i doprinose, obaveze prema dobavljačima, održavanje i servis, investicije u nove projekte i mnoge druge novčane izdatke. Kako bismo imali tačan uvid u korišženje budžetskih sredstava, formiraju se budžetske linije u sistemu i odredi se tačan procenat izdataka za određenu komponentu u poslovanju, što omogućava praćenje i upravljanje budžetskim sredstvima.


 

EDOPS Document Office, pored modula za upravljanje finansijama, obuhvata i druge module koji pružaju podršku celokupnom poslovanju preduzeća. To znači da za svaki sektor poslovanja, EDOPS Document Office ima poseban modul, a svi oni zajedno funkcionišu preko jednog sistema i koriste istu bazu podataka. Čak i u slučaju poslovanja više poslovnih objekata na više različitih lokacija (koje mogu biti u zemlji ili inostranstvu), sistem savršeno funkcioniše i to na jeziku u čijoj se zemlji koristi, što olakšava sporazumevanje i poslovanje svih poslovnih objekata jednog privrednog društva.

 

Zašto odabrati EDOPS?

 • Više od 15 godina iskustva
 • Program se može koristiti na bilo kom jeziku
 • Garancija kvaliteta
 • Obuka svih korisnika
 • Profesionalna tehnička podrška 24h
 • Mogućnost naknadne integracije sa drugim modulima

 

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search