fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Rešenje za trgovinu

Kompletno programsko rešenje za sve vrste trgovine

 

Poslovni program namenjen trgovini podrazumeva čitav spektar delatnosti i u potpunosti se prilagođava Vašem poslovanju. Programsko rešenje obuhvata :

 

·        Veleprodaju

·        Maloprodaju

·        Uslužne delatnosti

·        Trgovinu specifičnim proizvodima

·        Trgovinu ručno izrađenih predmeta

·        Poslovanje trgovačkih putnika

 

Poslovni program u sebi sadrži niz funkcija koje se mogu koristiti u cilju povećanja kvaliteta poslovanja. EDOPS tim ne koristi gotova rešenja, već softver izrađuje tako da u potpunosti odgovara svim specifičnim potrebama Vašeg preduzeća.

 

Veleprodaja i maloprodaja

 

Poslovni softver EDOPS Document Office namenjen maloprodaji je kompletno rešenje za vođenje poslovanja u veleprodajnim i maloprodajnim objektima sa podrškom za veći broj fiskalnih uređaja (kasa i štampača). Program ima brojne prednosti i mogućnosti, kao što su:

 

 • Uvid u stanje zaliha u realnom vremenu
 • Ostvareni dnevni pazar

 • Mogućnost unosa i promene cene i naziva artikla, bez potrebe ručnog menjenja na fiskalnoj kasi čime se ubrzava rad maloprodaje

 • Izrada dnevnih i periodičnih izveštaja na osnovu trenutnog stanja zaliha, kao i izveštaja o prodaji,
 • lakše se i efektivnije može planirati nabavka

 • Bar kod čitač koji ubrzava proces prodaje

 • Brza pretraga artikla

 • Kod većeg broja zaposlenih, program može automatski izračunati zaduženja po zaposlenom, tako da imate precizne informacije o radu svakog zaposlenog

 • Tehnička podrška je dostupna u svakom trenutku vašeg poslovanja

 • Omogućen je pristup podacima sa udaljene lokacije

 • Program je maksimalno prilagođen krajnjem korisniku

 

Program se može koristiti objedinjeno u više maloprodajnih objekata koji pripadaju jednom pravnom licu i to na način da su svi podaci na jednom mestu tj. u centralnom sistemu i međusobno su povezani.

 

U okviru programa postoji glavni modul robnog prometa, koji sadrži dokumentaciju poput kalkulacije, otpremnice, račun, povratnica, nivelacija i otpis. Na osnovu njih se formiraju automatski izveštaji kao što su lager lista, kepu knjiga, promet kase.

 

Postoje i drugi moduli programa, kao što su:

 

 

·   FINANSIJSKI PROMET – Omogućava evidenciju prometa po tekućim računima, odnosno svih uplata i isplata koje se vrše preko racuna.

 

·    RASHODI Omogućava evidenciju svih rashoda maloprodajnih objekata (ako ih ima više) poput obaveza prema dobavljačima, zaposlenima i drugim troškovima maloprodajnog objekta

 

·    FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO Sadrži nalog za knjiženje, dnevnik knjiženja, bruto bilans, bilans stanja i bilans uspeha, zaključni list, analitičke kartice, kao i poreske knjige. Moguć je automatski prenos podataka iz robnog u finansijsko kjigovodstvo.

 

·   ANALIZA PODATAKANa osnovu dokumentacije i podataka u sistemu, moguće je automatsko sastavljanje brojnih izveštaja, upoređivanje statističkih podataka kojima se omogućuje donošenje kvalitetnijih odluka

 

 

Uslužne delatnosti

 

Programsko rešenje EDOPS Document Office pruža kompletno vođenje svih uslužnih delatnosti, sa mogućnošću povezanog poslovanja sa drugim poslovnim objektima istog pravnog lica, bez obzira na različitu delatnost (proizvodnja i magacinsko poslovanje je na jednoj lokaciji, prodjni objekti na drugoj lokaciji, a logistika na trećoj, dok svi pristupaju istom sistemu). Detaljno o uslužnim delatnostima možete pročitati ovde.

 

Trgovina specifičnim proizvodima i ručno izrađenim predmetima

 

         Trgovina specifičnim proizvodima, kao i ručno izrađenih predmeta neretko podrazumeva potrošnju sirovina i materijala koja se ne može precizno definisati i nije uvek ista za istu količinu proizvoda (proizvodnja kolača, torti, ketering). U tom slučaju, uz pomoć programskog rešenja EDOPS Document Office, moguće je definisati normative koji važe za određeni proizvod. Ovim postupkom se u značajnoj meri smanjuju troškovi materijala i omogućava kvalitetno praćenje celokupnog poslovanja.

 

Poslovanje komercijalista na terenu

 

       EDOPS Document Office je programsko rešenje koje, pored gore navedenog, pruža mogućnost kompletnog praćenja poslovanja svih komercijalnih radnika, zajedno sa svim aktivnostima klijenata i kompletnom prodajom ostvarenom po svakom zaposlenom za određenji vremenski period. Detaljnije o svim prednostima i mogućnostima upravljanja poslovanjem I odnosima sa klijentima možete videti ovde.

 

Zašto EDOPS?

EDOPS tim je tokom godina iskustva i u skladu sa zahtevima i željama korisnika, uspeo da reši sve probleme sa kojima su se trgovinska preduzeća susretala u praksi.

Posebne pogodnosti EDOPS rešenja:

1.     Profesionalna tehnička podrška 24h

2.     Više od 15 godina iskustva

3.     Program se može prevesti na bilo koji jezik

4.     Mogućnost naknadnog dodavanja novih modula

5.     Obuka korisnika

6.     Potpuna prilagođenost Vašem poslovanju

Zakažite besplatnu prezentaciju ovde. Na realnom primeru u Vašoj kompaniji pokazaćemo Vam kako program funkcioniše i kako može rešiti konkretne probleme sa kojima se Vaše preduzeće svakodnevno susreće. Vi odlučujete o profitu, zato donesite dobu odluku već danas.

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2024 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search