fbpx
+381 34 304403

+381 34 304404

ul. Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija
info@edops.com

Ostvarena saradnja sa VTŠ na polju dualnog obrazovanja

Informatička kuća EDOPS Solutions d.o.o. iz Kragujevca koju predstavlja direktor M.Sc. Saša Stamenović i Visoka tehnička škola strukovnih studija u Kragujevcu i njen direktor dr Nikola Radivojević, zvanično su potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji na polju dualnog obrazovanja.

Pored kvalitetnog teorijskog znanja, koje Visoka tehnička škola strukovnih studija u Kragujevcu pruža, studenti i dalje imaju problema prilikom suočavanja sa realnim projektima. EDOPS Solutions kompanija prepoznala je značaj primene teorijskog znanja u praksi i pruža studentima mogućnost da se upoznaju sa načinima primene stečenog znanja. Kadrovi kompanije EDOPS Solutions će aktivno uzeti učešće u održavanju laboratorijskih i auditornih vežbi iz predmeta Baze podataka i Poznavanje poslovnih procesa.

Dualno obrazovanje, koje će biti realizovano u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Kragujevcu, ima za cilj da studente nakon završenih studija osposobi za rad na realnim projektima. Studenti će sada imati priliku da aktivno učestvuju i da na taj način razvijaju svoje veštine primenjujući teorijsko znanje u realnom okruženju.

Pored rada na realnim projektima u prostorijama Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu, studenti stiču mogućnost da profesionalnu praksu obavljaju i u prostorijama kompanije EDOPS Solutions.

Značaj ove saradnje je višestruk. Studenti će iskoristiti prednosti dualnog obrazovanja,a kompanije u Kragujevcu će dobiti kvalitetniji stručni kadar. Cilj je da studenti nakon završenih studija i realizovanog programa, budu proaktivni u novim izazovima koji će se naći pred njima u radnom angažovanju.

 

Galerija

Image
Image
Image
Image

logo-13.png
Zorana Đinđića 3/2 Kragujevac, Srbija

info@edops.com

+381 34 304404
+381 34 304403
© Copyright 2019 EDOPS Solutions. All Rights Reserved.

Search